Openluchtzwembad Aardenburg
Volg het laatste nieuws op
onze Facebook pagina!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
-->

Vrienden/sponsers van het zwembad

WORD VRIEND OF SPONSOR VAN HET ZWEMBAD
Om de continuïteit en het voortbestaan van het zwembad te garanderen hebben we niet alleen vrijwilligers nodig, maar ook financiële steun.

 

VRIEND VAN HET ZWEMBAD

U komt niet (vaak) zwemmen en u vindt het aanschaffen van een abonnement te duur om het zwembad financieel te steunen? Maar u wilt toch dat het zwembad in Aardenburg blijft bestaan voor het plezier van uw (klein)kinderen, de leefbaarheid van Aardenburg, of omdat u ons een warm hart toedraagt? Dan kunt u toch uw bijdrage leveren door vriend van het zwembad worden. U kunt daarvoor uw bijdrage storten op bankrekeningnummer 14.73.65.872 t.n.v. Stichting Recreatiebad Elderschans. Wij danken u bij voorbaat voor uw steun!
  SPONSORING

Als bedrijf kunt u sponsor van het Aardenburgse Zwembad worden. Voor een bedrag van € 100,- (incl. BTW) per jaar kunnen wij een reclamebord (70 x 50 cm.) ophangen bij het zwembad. Wij verwachten dan wel dat u minimaal drie jaar sponsor blijft, omdat het eerste jaar de opbrengst van uw sponsoring vrijwel geheel gebruikt wordt voor het vervaardigen van het reclamebord. Als sponsor krijgt u van ons vijf gratis toegangskaarten per jaar, die u bijvoorbeeld cadeau kunt doen aan personeel of klanten. Tevens wordt uw bedrijfsnaam op onze website geplaatst. Indien u sponsor wilt worden van het zwembad dan kunt u zich aanmelden via info@zwembad-aardenburg.nl


Onze sponsoren:


's Lands Welvaren
 
Gruva
     
Catseman
 
Paridaen
     
Aarnoutse Transport
 
Straalbedrijf Catseman
     
Roos Garden
 
Natural Skin Care
     
inHouse
 
de Badts LGT
     
Kaaipoort verhuur
 
SION Sluis
     
de Hullu en Cornelis
 
Deli XL
   
de Kaaipoort
 
   

Home Openingstijden Tarieven Zwemlessen Evenementen Accomodatie Sponsors Contact MJ-Webdesign